Concept OSCO motoroil

In samenwerking met Beeldenstorm heb ik een concept filmpje neergezet voor OSCO motoroil. Een systeem waarmee je gemakkelijk de ketting van je motorfiets invet.    

Rode Bolletje mural

Vanuit Straatkapers Heb ik meegeholpen aan deze enorme muurschildering! Het rode bolletje is weer helemaal terug bij het zwembad

Teaser campagne rode bolletje

Voor zwembad de Vallei in Veenendaal heb ik samen met Beeldenstorm een teaser campagne gemaakt. Voor deze campagne was ik verantwoordelijk voor de filmpjes.    

Fit20 Social media campagne

In samenwerking met Beeldenstorm hebben we een campagne neergezet zodat Fit20 Veenendaal beter bekend werd. Dit resulteerde in 3 filmpjes die via social media verspreid zijn.  

PROJECTAAP

Vandaag was de kick-off van ProjectAap in Dierenpark Amersfoort. BouwendNederland en Bureau Coen slaan de handen in één om samen met jongeren een nieuw apen verblijf te bouwen! Ik was er vandaag bij ter ondersteuning voor Pieter van Bureau Coen.   Perfecte dag, leuke sfeer en leuke mensen! Een betere kick-off kan je jezelf niet […]

Bouwdorp Journaal

  In dienst van Beeldenstorm & Bureau Coen heb ik het bouwdorp journaal in Veenendaal gefilmd en gemonteerd. Ik had nog nooit veel ervaring opgedaan met film en montage, maar gaandeweg ging het steeds beter en werd het ook leuk om te doen. Vooral met Britt & Olav als reporters was het erg gezellig!

Beeldenstorm & Bureau Coen

Sinds september ben ik weer aan het werk bij m’n oude stage adres. Hier werk ik nu 1 dag in de week als freelancer en spendeer ik de andere dagen aan m’n school opdrachten. Eindelijk weer thuis ;-)